RESTAURANT RIAZ

Recentebeoordeling


4 sterren uit 134 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant Riaz. Meer weten? Ontdek meer

28 nov 2022 om 22:09 Heel lekker!
20 nov 2022 om 18:56 Riaz, al 40 jaar een geweldige zaak! Wel wat aan de prijs €31,50 voor een Lams curry, 4,95 roti plaat en €9 voor een klein potje sambal is ook echt over de top, maar het eten blijft gewoon heel goed.
2 nov 2022 om 17:49 Een hele vriendelijke goeie bezorger. Riaz is altijd goed
19 okt 2022 om 13:33 Eerste bezorgtijd was 48 minuten, kwam echt pas veel later!
19 okt 2022 om 11:07 Was heerlijk
14 okt 2022 om 21:12 Bijna twee uur lang op me eten gewacht bestel hier nooit meer. Eten was wel goed en lekker en het restaurant zelf is ook top maar gewoon niet voor bezorging
12 okt 2022 om 20:22 Eten is niet met liefde gemaakt, productie voedsel. Ze zijn heel erg duur waar anderen een betere prijs kwaliteit verhouding hebben. Bakje groente 4.45 een paar sperzibonen uit de vriezer en 2 stukjes kool waar geen smaak aan zit. Ik snap t niet.
6 okt 2022 om 5:55 Het eten van Riaz is lekker, wel erg weinig voor zo een bedrag dat je betaald. Bezorging ligt bij thuisbezorgd.nl en dat is waardeloos. Ik had duidelijk aangegeven graag bellen als men het eten heeft bezorgd bij de receptie. Dit is nier gebeurd!
4 okt 2022 om 19:39 Het was lekker en veel en nog goed warm, het vlees was een beetje droog en de rotirol was wat nattig en hard, min puntje is dat het ei voor 1,95 wel heel duur is, en er zat te weinig aardappel en ei in.
22 sep 2022 om 21:32 Het eten was lekker en de bezorging prima. Een groot minpunt: een ei voor € 1,95 vind ik ontzettend duur! Zelfs bij de AH heb je een hele doos, 10 stuks, voor € 2 .
20 sep 2022 om 20:33 Prima! Altijd heerlijk eten
15 sep 2022 om 22:22 Gebakken banaan van de eerste orde; vega nasi heerlijke rulle rijst en lekkere groentes erin met apart lekkere boontjes en kerrie-aardappel van de bovenste plank!